Brazilia: un bebeluş de doar 4 zile a murit din cauza infecţiei cu noul coronavirus

Pandemia de coronavirus face victime de toate vârstele, iar o veste cumplită vine din Brazilia, unde un bebeluş proaspăt născut a murit după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus.

1031 afișări
Imaginea articolului Brazilia: un bebeluş de doar 4 zile a murit din cauza infecţiei cu noul coronavirus

Brazilia: un bebeluş de doar 4 zile a murit din cauza infecţiei cu noul coronavirus

 

Potrivit Los Angeles Times, bebeluşul infectat cu noul coronavirus a murit murit în localitatea Natal, capitala statului Rio Grande do Norte din Brazilia. Anunţul oficial al decesului a fost făcut de secretariatul pentru sănătate din Rio Grande do Norte, care a declarat că bebeluşul a fost născut prematur şi prezenta insuficienţp respiratorie.
 
Totuşi, acest caz se află în plină anchetă. Chiar dacă rezultatele testelor făcute pe bebeluş au ieşit pozitive pentru COVID-19, încă nu se ştie dacă infecţia s-a realizat după naştere, a explicat secretarul regional al sănătăţii, Petronio Spinelli.
 
Înainte de naştere, mama nou-născutului a fost internatată la Maternitatea municipală din oraş. Din păcate, aceasta avea mai multe afecţiuni medicale, printre care probleme respiratorii, diabet, hipertensiune şi obezitate.
 
În Brazilia au fost confirmate 823 de decese şi 15.927 de cazuri în această ţară. Sao Paulo este focarul de infecţie din Brazilia, cel mai bogat şi populat stat având 428 de decese şi 6.708 de cazuri de infectări. 173 de oameni s-au vindecat în Brazilia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici