British Airways va suspenda 36.000 de posturi. Piloţii vor avea salarii cu 50% mai mici

  • 80% dintre posturile British Airways vor fi suspendate
  • Piloţii vor avea salarii cu 50% mai mici
  • Niciun angajat nu îşi va pierde, totuşi, locul de muncă
255 afișări
Imaginea articolului British Airways va suspenda 36.000 de posturi. Piloţii vor avea salarii cu 50% mai mici

British Airways va suspenda 36.000 de posturi. Piloţii vor avea salarii cu 50% mai mici

Compania aeriană British Airways care şi-a reţinut la sol majoritatea aeronavelor din cauza crizei coronavirusului, va suspenda 36.000 de locuri de muncă după negocieri de o săptămână cu sindicatul Unite, transmite BBC.

Printre cei 80% dintre angajaţi care vor avea posturile suspendate sunt inginerii, personalul de la sol, echipajele din cabină şi cei care lucrează în birourile centrale.

Aceştia vor primi următoarea perioadă suma de 2.500 de lire, reprezentând 80% din salariile lor uzual.

Timp de două luni, piloţii vor avea salariile reduse la jumătate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici