Câinele lui Biden i-a muşcat de 24 de ori pe cei de la Secret Service

Commander, ciobănescul german al lui Joe Biden, i-a muşcat pe membrii Serviciului Secret în cel puţin 24 de ocazii la Casa Albă şi în alte locuri.

249 afișări
Imaginea articolului Câinele lui Biden i-a muşcat de 24 de ori pe cei de la Secret Service

Câinele lui Biden i-a muşcat de 24 de ori pe cei de la Secret Service

Informaţia este dezvăluită de documente interne ale USSS, citate de CNN.

Cifra nu include incidentele care au fost raportate de administraţie şi care au determinat familia prezidenţială să îndepărteze câinele de la reşedinţă.

Documentele dezvăluie cât de gravă a devenit situaţia pentru sutele de agenţi şi alţi angajaţi care se ocupau de Biden, atât de mult încât Secret Service a fost nevoit, la un moment dat, să schimbe tactica în prezenţa lui Commander.

„Ordinul este de a lăsa mai mult spaţiu pentru câine”, se arată într-unul dintre documentele interne. Era un ordin venit cu câteva luni înainte ca ciobănescul german să fie îndepărtat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici