Cancelarul german Olaf Scholz va face orice pentru a preveni şi evita un război Rusia-NATO

  • Cancelarul german Olaf Scholz s-a poziţionat anti-război
  • Scholz face apel la dialog şi îndeamnă statele beligerante să găsească o soluţie paşnică
  • Deşi lupta se dă între Kiev şi Moscova, acest lucru nu va împiedica Germania sau alte state să sprijine efortul de război al ucrainenilor
4672 afișări
Imaginea articolului Cancelarul german Olaf Scholz va face orice pentru a preveni şi evita un război Rusia-NATO

Sursa foto: MediafaxFoto

Cancelarul german Olaf Scholz a vorbit în cadrul vizitei sale din Buenos Aires, Argentina, despre necesitatea evitării unui conflict armat NATO-Rusia, pe fondul escaladării tensiunilor dintre Kiev şi Moscova.

„Am făcut totul pentru a preveni o escaladare a tensiunilor dintre Kiev şi Moscova pe fondul înarmării ucrainenilor pentru a se apăra. Situaţia este fragilă şi ar putea genera un conflict între Rusia şi statele NATO. Însă, vom face totul pentru ca acest lucru să nu se întâmple”, a declarat Scholz.

Turneul sud-american îl va aduce pe cancelarul german în Chile şi Brazilia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici