Cazul refugiatei din Ucraina care l-a făcut pe un englez să-şi lase soţia şi copiii. Unde s-au mutat cei doi

7876 afișări
Imaginea articolului Cazul refugiatei din Ucraina care l-a făcut pe un englez să-şi lase soţia şi copiii. Unde s-au mutat cei doi

Fugită de război, Sofia s-a refugiat în braţele unui englez

Tabloidele britanice nu scriu decât despre povestea lui Tony Garnett, paznic în vârstă de 29 de ani din Bradford, şi „noua lui viaţă”, spusă de Daily Mail, The Sun şi de The Mirror.

Story care alimentează comentarii şi controverse. Pentru că noua viaţă a lui Tony Garnett se numeşte Sofia Karkadim, 22 de ani, ucraineană din Lvov.

Fugită de război, Sofia a fost primită ca parte a unui proiect umanitar la domiciliul agentului de securitate. 10 zile mai târziu, şi-a părăsit soţia, Lorna, şi cei doi copii ai lor. „M-am îndrăgostit, vreau să-mi petrec tot restul vieţii cu Sofia”, a declarat bărbatul pentru Daily Mail.

„Am găzduit-o, i-am deschis uşile casei şi ne răsplăteşte aşa?”, a reacţionat soţia lui Garnett.

„Nu îşi dă seama de răul pe care mi l-a făcut: ne-a supărat viaţa tuturor, în mai puţin de două săptămâni”, adaugă femeia.

Tony Garnett s-a mutat deja la casa părintească împreună cu Sofia. Gata să-şi reconstruiască o nouă viaţă cu refugiata din Ucraina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici