Cel puţin 18 morţi în Peninsula Sinai, în atacuri revendicate de grupul terorist Stat Islamic

Cel puţin 15 militari egipteni şi trei civili au fost ucişi într-o serie de atacuri comise în regiunea Sinai de militanţi ai reţelei teroriste Stat Islamic, relatează Fox News.

179 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 18 morţi în Peninsula Sinai, în atacuri revendicate de grupul terorist Stat Islamic

Cel puţin 18 morţi în Peninsula Sinai, în atacuri revendicate de grupul terorist Stat Islamic (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mujahedinii au atacat şapte puncte de control, omorând zeci de militari", a comunicat gruparea Provincia Sinai, filiala locală a reţelei teroriste Stat Islamic.

Autorităţile egiptene au comunicat că 15 militari au fost ucişi şi 19 au fost răniţi în oraşul Zuweyid, situat Peninsula Sinai, în apropierea frontierei dintre Egipt şi Fâşia Gaza.

Trei civili au murit în atentate comise în alte zone din Peninsula Sinai.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici