Cel puţin doi răniţi într-un incident armat produs în faţa unei baze militare din Statele Unite

Schimburi de focuri au avut loc, luni, la intrarea într-o bază militară din statul american Arkansas, cel puţin două persoane fiind rănite, relatează postul KATV.

414 afișări
Imaginea articolului Cel puţin doi răniţi într-un incident armat produs în faţa unei baze militare din Statele Unite

Cel puţin doi răniţi într-un incident armat produs în faţa unei baze militare din Statele Unite (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Un individ înarmat a încercat să pătrundă luni după-amiază într-o bază aeriană situată la periferia oraşului Little Rock (statul american Arkansas).

Bărbatul a fost oprit de agenţii de securitate, între cele două părţi izbucnind un schimburi de focuri.

Potrivit presei americane, două persoane au fost rănite în incident, fiind transportate la spitale situate în apropiere. Una dintre persoanele rănite este suspectul, iar a doua un trecător.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici