Cel puţin trei persoane au fost rănite în urma unui atac terorist la Muntele Templului din Ierusalim

Cel puţin trei persoane au fost rănite în urma unui atac terorist care a avut loc vineri dimineaţă la Muntele Templului, unul dintre cele mai importante locuri religioase din Vechiul Oraş al Ierusalimului, relatează site-ul publicaţiei The Jerusalem Post.

598 afișări
Imaginea articolului Cel puţin trei persoane au fost rănite în urma unui atac terorist la Muntele Templului din Ierusalim

Cel puţin trei persoane au fost rănite în urma unui atac terorist la Muntele Templului din Ierusalim

Potrivit primelor informaţii, trei terorişti au deschis focul asupra unui grup de poliţişti lângă intrarea în Templul Muntelui, la Poarta Leilor. Forţele de ordine din zonă au reuşit să răspundă rapid, iar cei trei terorişti au fost neutralizaţi.

Trei bărbaţi israelieni au fost răniţi, dintre care doi se află în stare critică, iar unul a fost rănit uşor şi este conştient. Cele două persoane rănite grav au fost transportate la Centrul Medical Universitar Hadassah.

În urma acestui incident, şeful poliţiei din Ierusalim a dispus închiderea şi evacuarea Muntelui Templului, un loc de pelerinaj pentru foarte mulţi credincioşi. Totodată, rugăciunile de vineri au fost anulate pentru prima dată după mulţi ani.

Autorităţile investighează cum au reuşit atacatorii să pătrundă cu arme într-o zonă cu securitate foarte strictă, în apropierea moscheilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici