Cel puţin trei persoane au murit în urma unor explozii în Fâşia Gaza

Cel puţin trei persoane au murit şi mai multe au fost rănite în urma unor explozii produse marţi la două puncte de control ale Poliţiei din Fâşia Gaza, a anunţat Ministerul de Interne din Gaza, condus de Hamas, potrivit Reuters.

250 afișări
Imaginea articolului Cel puţin trei persoane au murit în urma unor explozii în Fâşia Gaza

Cel puţin trei persoane au murit în urma unor explozii în Fâşia Gaza

Cele trei persoane decedate erau poliţişti, după cum a informat Ministerul, care a şi decretat stare de urgenţă în Fâşia Gaza după aceste atacuri.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Eyad Al-Bozom, a declarat că forţele de ordine fac progrese în anchetă, dar nu a oferit detalii suplimentare. „Mâinile păcătoase care au comis această crimă nu vor scăpa de pedeapsă”, a declarat Bozom.

Prima explozie s-a petrecut în timp ce o motocicletă trecea pe lângă unul dintre punctele de control. Doi ofiţeri au fost ucişi, iar un palestinian a fost rănit, însă nu este clar dacă persoanele aflate pe motocicletă au avut vreo implicare. Cea de-a doua explozie s-a petrecut la mai puţin de o oră şi a dus la moartea unui poliţist şi la rănirea mai multor persoane aflate în zonă, potrivit aceleiaşi surse.

Un purtător de cuvânt al Armatei Israeliene a declarat că nu are informaţii referitoare la implicarea Israelului în aceste atacuri.

Taguri:
atac,
gaza,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici