Cel puţin trei poliţişti ucişi într-un atac la un hotel în Sinaiul egiptean

Trei poliţişti au fost ucişi, iar alţi 12 răniţi într-un atac armat vizând un hotel din Peninsula Sinai, implicând şi un atac sinucigaş cu maşină-capcană, anunţă agenţia egipteană de presă Mena, care precizează că doi civili au fost răniţi, de asemenea, în atac, relatează AP în pagina online.

396 afișări
Imaginea articolului Cel puţin trei poliţişti ucişi într-un atac la un hotel în Sinaiul egiptean

Cel puţin trei poliţişti ucişi într-un atac la un hotel în Sinaiul egiptean

Potrivit agenţiei egiptene de stat, între atacatori şi poliţie a avut loc un schimb de focuri de armă, în apropiere de hotelul El-Arish, unde au fost cazaţi judecători care au supervizat alegerile parlamentare de luni.

În timpul schimbului de focuri, un atacator sinucigaş a încercat să se apropie de hotel, la bordul unui vehicul.

Însă bomba a explodat înainte ca vehiculul să ajungă la imobil.

Dar explozia a avariat hotelul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici