Cel puţin un mort în Turcia, în urma unui atac cu rachete lansate din Siria

Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar altele au fost rănite după ce presupuşi membri ai reţelei teroriste Stat Islamic au lansat din Siria rachete care au căzut în oraşul turc Kilis, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

471 afișări
Imaginea articolului Cel puţin un mort în Turcia, în urma unui atac cu rachete lansate din Siria

Cel puţin un mort în Turcia, în urma unui atac cu rachete lansate din Siria

Potrivit agenţiei de ştiri Dogan, patru rachete lansate din Siria au lovit Spitalul public din Kilis.

Un refugiat sirian a murit, iar alţii, inclusiv un copil, au fost răniţi.

Săptămâna trecută, două persoane au fost ucise, iar alte şase au fost rănite în acelaşi oraş într-un incident similar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici