Mai multe persoane au fost rănite în urma unor împuşcături la o staţie de metrou din Munchen

Mai multe persoane au fost rănite, inclusiv un agent de poliţie, în urma unor împuşcături ce au avut loc într-o staţie de metrou din Munchen, informează presa internaţională.

1654 afișări
Imaginea articolului Mai multe persoane au fost rănite în urma unor împuşcături la o staţie de metrou din Munchen

Cel puţin un rănit în urma unor împuşcături ce au avut loc în Munchen

Agentul este grav rănit, iar suspectul se află în custodia forţelor de ordine, anunţă poliţia din Munchen.

Împuşcăturile au avut loc în timpul unor verificări ale poliţiei, marţi dimineaţa, la staţia de metrou Unterfohring.

Conform presei locale, care citează un martor ocular, suspectul ar fi capturat arma agentului de poliţie şi l-ar fi împuşcat, rănind de asemenea alte persoane aflate la faţa locului.

Atacul nu este suspectat a fi unul de natură teroristă.

 

Potrivit poliţiei din Munchen,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici