Cetăţeni israelieni, răniţi într-un atac armat produs la periferia Ierusalimului

Mai mulţi cetăţeni israelieni au fost răniţi, marţi după-amiază, în urma unui atac terorist comis într-o colonie situată la periferia oraşului Ierusalim, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie, precizând că autorul atacului a fost împuşcat mortal.

317 afișări
Imaginea articolului Cetăţeni israelieni, răniţi într-un atac armat produs la periferia Ierusalimului

Cetăţeni israelieni, răniţi într-un atac armat produs la periferia Ierusalimului

Atacul armat a avut loc în apropierea unui centru comercial situat la intrarea în colonia evreiască Maale Adumim, la periferia estică a oraşului Ierusalim.

Un militant palestinian a deschis focul spre cetăţeni israelieni, înainte de a fi împuşcat mortal, conform cotidianului The Times of Israel.

Cel puţin cinci cetăţeni israelieni au fost răniţi în incident, iar autorităţile israeliene consideră că este un act terorist, conform site-ului Ynetnews.com. Două dintre persoanele rănite sunt în stare critică.

Conform Poliţiei israeliene, autorul atacului este Muhannad M., un palestinian cu vârsta de peste 20 de ani care lucra legal la un centru comercial din colonia Maale Adumim.

Incidentul intervine pe fondul tensiunilor intense dintre israelieni şi palestinieni. Armata israeliană efectuează constant operaţiuni antiteroriste în Cisiordania, pe fondul situaţiei fragile de securitate, marcată de atacuri palestiniene. Autoritatea Palestiniană condamnă constant activităţile israeliene de colonizare din Cisiordania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici