VIDEO  Charles al III-lea, contestat la Cardiff: Nu eşti regele meu!

Pentru prima dată de când a devenit rege, fostul prinţ de Wales a fost contestat de un supus.

6577 afișări
Imaginea articolului Charles al III-lea, contestat la Cardiff: Nu eşti regele meu!

Charles al III-lea, contestat la Cardiff: Facturile cresc vertiginos şi noi trebuie să plătim pentru economiile tale

Prima vizită în Ţara Galilor pentru Charles al III-lea n-a fost cu noroc pentru cel care a purtat până la moartea Reginei titlul de Prinţ de Wales.

În timpul vizitei sale la Cardiff, în timp ce saluta mulţimea, un bărbat cu barbă şi cu ochelari, venit din spate, l-a strigat pe nume, apoi a protestat.

„Luptăm să ne încălzim casele şi trebuie să plătim parada ta. Contribuabilul plăteşte 100 de milioane pentru tine. Tu nu eşti regele meu”, i s-a adresat respectiva persoană.

Vocea din mulţime s-a auzit distinct. Charles, după ce l-a ascultat pe protestatar, i-a adresat un dezamăgitor „Oh”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici