Cinci suspecţi de terorism, arestaţi în Marea Britanie. Pachet suspect, verificat în Birmingham

Cinci persoane suspectate de activităţi teroriste au fost arestate vineri în Marea Britanie, iar o echipă pirotehnică a fost trimisă, ca măsură de precauţie, în oraşul Birmingham.

1375 afișări
Imaginea articolului Cinci suspecţi de terorism, arestaţi în Marea Britanie. Pachet suspect, verificat în Birmingham

Cinci suspecţi de terorism, arestaţi în Marea Britanie. Pachet suspect, verificat în Birmingham

Cinci islamişti suspectaţi de activităţi teroriste au fost arestaţi vineri în regiunea britanică West Midlands, informează BBC.

Doi bărbaţi de 32, respectiv, 37 de ani, au fost arestaţi în zona Stoke din Staffordshire. Alţi suspecţi - de 18, 24 şi 28 de ani - au fost arestaţi în oraşul Birmingham.

Ca măsură de precauţie, o echipă pirotehnică a fost trimisă pentru a verifica un obiect suspect în zona Lee Bank din oraşul Birmingham.

Poliţia a explicat că militanţii islamişti sunt suspectaţi de organizarea, pregătirea şi instigarea la comiterea de acţiuni teroriste.

În cadrul investigaţiei, au loc percheziţii au loc în imobile din Stoke şi Birmingham.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici