Cine e doctoriţa din cauza căreia Trump Jr. a fost pedepsit de Twitter: Atribuie unele boli unor demoni care fac sex cu femeile

  • Dr. Stella Immanuel a devenit virală pe reţelele de socializare susţinând că hidroxiclorochina este un "leac" pentru Covid-19
  • Într-un video din 2013, medicul atribuia afecţiunile medicale, cum ar fi endometrioza, fibroamele şi chisturile „soţilor spirit”, adică unor demoni care fac sex cu femeile în timp ce dorm.
  • Recent, ea a suţinut că nu avem nevoie de măşti pentru a ne proteja de coronavirus.
  • Clipul a fost distribuit de Trump Jr, iar ca rezultat Twitter i-a limitat temporar accesul la cont.
1461 afișări
Imaginea articolului Cine e doctoriţa din cauza căreia Trump Jr. a fost pedepsit de Twitter: Atribuie unele boli unor demoni care fac sex cu femeile

Cine e doctoriţa din cauza căreia Trump Jr. a fost pedepsit de Twitter: Atribuie unele boli unor demoni care fac sex cu femeile

Stella Immanuel e o doctoriţă din Texas care a devenit virală pe reţelele de socializare după ce a fost distribuită de Donald Trump în ultimele sale încercări de promovare a hidroxiclorochinei ca tratament pentru coronavirus, scrie Independent.
 
Dr. Stella Immanuel a apărut într-un clip pe Facebook în care insista că hidroxiclorochina este un tratament eficient pentru noul coronavirus, afirmaţie care nu a fost dovedită. 
 
Facebook încearcă să elimine orice reîncărcare a videoclipului din motiv că „împărtăşeşte informaţii false despre cure şi tratamente pentru Covid-19”, a spus un purtător de cuvânt. Înainte de a fi şters, o versiune a clipului a reuşit să strângă peste 17 milioane de vizualizări.  
 
Un raport realizat The Daily Beast a trasat mai multe apariţii publice neconvenţionale ale doctoriţei care a vorbit despre sexul cu spiritele, ADN-ul extraterestru în medicină, teorii ale conspiraţiei şi opinii anti-LGBTQ
 
Într-un video din 2013, medicul atribuia afecţiunile medicale, cum ar fi endometrioza, fibroamele şi chisturile „soţilor spirit”, unor demoni care fac sex cu femeile în timp ce dorm.
 
Ea oferă, de asemenea, îndrumări împotriva acestor spirite într-un articol intitulat „Deliverance from Spirit Wives and Spirit Husbands” publicat pe site-ul său, scrie The Daily Beast.
 
Totodată, în 2015, ea ar fi vorbit şi despre o teorie a conspiraţiei în care o vrăjitoare încearcă să folosească avortul, căsătoria dintre cuplurile homosexuale şi jucăriile copiilor pentru a distruge lumea. Pe lângă aceste afirmaţii, ea susţine că ADN-ul extraterestru este folosit în medicină pentru a trata oamenii.
 
Recent, într-un alt material video, femeia spune că a tratat de virus 350 de persoane, iar prin urmare nu avem nevoie de măşti pentru că există un remediu. Acest video a fost distribuit de Trump Jr, iar ca rezultat, Twitter i-a limitat temporar accesul la cont. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici