Clotilde Armand: Cei afectaţi de incendiul din Sectorul 1 pot suna la Serviciul Urgenţe din DGASPC

  • Un incendiu a cuprins o hală dezafectată din Sectorul 1, 15 autospeciale intervenind la faţa locului.
  • ”Persoanele care locuiesc în aproprierea zonei afectate care au nevoie de sprijin sau cazare pot suna la Serviciul Urgenţe din cadrul DGASPC”, a transmis primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.
712 afișări
Imaginea articolului Clotilde Armand: Cei afectaţi de incendiul din Sectorul 1 pot suna la Serviciul Urgenţe din DGASPC

Clotilde Armand: Cei afectaţi de incendiul din Sectorul 1 pot suna la Serviciul Urgenţe din DGASPC

Un incendiu a cuprins luni seară o hală dezafectată din Sectorul 1 al Capitalei. 15 autospeciale ale ISU Bucureşti - Ilfov intervin la faţa locului.

”Avem mai multe echipaje ale Poliţiei Locale în zona incendiului din nordul Capitalei, sprijinim echipele de pompieri şi ale Brigăzii Rutiere. Persoanele care locuiesc în aproprierea zonei afectate care au nevoie de sprijin sau cazare pot suna la Serviciul Urgenţe din cadrul DGASPC Sector 1: 0734.454.543”, a arătat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

”Autospecialele de stingere cu apă şi spumă au intrat mai greu pe străzile înguste pentru că sunt zone unde s-a construit haotic (...). Am cerut verificări la Departamentul de Urbanism privind cele două incendii care au avut loc astăzi (luni - n.r.) în Sectorul 1, cine sunt proprietarii imobilelor afectate şi ce avize au fost emise în aceste zone”, a mai arătat în postarea de pe pagina sa de socializare Clotilde Armand.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici