Cine se mai află pe lista neagră a lui Putin: de la Joe Biden, Hillary Clinton şi Mark Zuckerberg până la un actor celebru

Ministerul de Externe de la Moscova a întocmit o listă cu 963 de cetăţeni americani cărora le este interzisă intrarea în Rusia, printre care şi fiul preşedintelui SUA, Kamala Harris şi directorii CIA şi FBI, dar şi actorul Morgan Freeman.

516 afișări
Imaginea articolului Cine se mai află pe lista neagră a lui Putin: de la Joe Biden, Hillary Clinton şi Mark Zuckerberg până la un actor celebru

Cine se află pe lista neagră a lui Putin: de la Joe Biden, Hillary Clinton şi Mark Zuckerberg până la un actor celebru

Preşedintele Joe Biden şi „vicele” Kamala Harris, câţiva şefi de servicii de informaţii, dar şi actorul american Morgan Freeman.Respectivii se află pe lista întocmită de Ministerul rus de Externe cu privire la persoanele cărora le este interzisă intrarea în ţară.

Lista a fost urcată pe web de specialiştii în informaţii şi distribuită tuturor statelor care sprijină Ucraina în conflict. Propaganda de la Moscova se hrăneşte şi cu fotografii şi videoclipuri ale soldaţilor batalionului Azov cu tatuaje cu simboluri naziste, pentru a exemplifica denazificarea Ucrainei.

Lista neagră

Lista întocmită de personalul preşedintelui Vladimir Putin conţine 963 de nume de cetăţeni americani cărora li se interzice intrarea în Rusia. În menţiunea făcută de Ministerul de Externe de la Moscova se evidenţiază că „Rusia nu caută confruntare şi este deschisă unui dialog onest şi respectuos reciproc, care separă poporul american, care se bucură de respectul său, de autorităţile americane, care incită rusofobia şi cei care îi servesc”. 

În listă sunt:
- Preşedintele american Joe Biden
- Fiul preşedintelui american, Hunter Biden
- Secretarul de stat al SUA, Anthony Blinken
- Vicepreşedintele SUA Kamala Harris
- Fost consilier prezidenţial John Bolton
- Asistent al preşedintelui pentru afaceri de securitate naţională, Jacob Sullivan
- Secretarul Apărării, Lloyd Austin
- Procurorul general al SUA, Merrick Garland
- Directorul CIA, William Burns
- Fostul director CIA, John Brennan
- Fostul director CIA, Robert James Woolsey
- Directorul FBI, Christopher Wray
- Secretarul american al Transporturilor, Peter Buttigieg
- Fostul secretar de stat Hillary Clinton
- Fostul comandant şef al NATO, Philip Breedlove
- Fostul purtător de cuvânt al Casei Albe, Jennifer Psaki
- Actorul Morgan Freeman
- Antreprenorul Mark Zuckerberg

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici