CNN: Prigojin transmite salutări tuturor. Oficialii belaruşi spun că nu îi cunosc statutul

Evgheni Prigojin transmite salutări tuturor şi transmite CNN că va răspunde la întrebări când „va avea o comunicare adecvată". Între timp, oficialii belaruşi spun că nu au detalii despre statutul lui Prigojin în Belarus.

2280 afișări
Imaginea articolului CNN: Prigojin transmite salutări tuturor. Oficialii belaruşi spun că nu îi cunosc statutul

CNN: Prigojin transmite salutări tuturor. Oficialii belaruşi spun că nu îi cunosc statutul

Serviciul de presă al companiei Concord a lui Evgheni Prigojin a răspuns la o solicitare prin e-mail a CNN cu privire la locul unde se află şeful Wagner.

CNN a întrebat: "Nu a existat niciun mesaj de la Evgheni Viktorovici Prigojin de ieri seară. Aţi putea clarifica unde se află acum şi dacă într-adevăr a acceptat condiţiile propuse de preşedintele Belarusului, Alexander Lukaşenko?".

Răspunsul a fost următorul: "Toate întrebările dumneavoastră au fost transmise lui Evgheni Viktorovici [Prigojin]. El transmite salutări tuturor şi va răspunde la întrebări atunci când va avea o comunicare adecvată".

Prigojin a fost văzut ultima dată părăsind Rostov pe Don sâmbătă târziu într-un SUV negru, după ce Kremlinul a declarat că Lukaşenko a negociat un acord prin care Prigojin a fost de acord să meargă în Belarus şi să pună capăt rebeliunii sale.

Prigojin nu a confirmat înţelegerea.

Agenţia oficială de ştiri din Belarus a declarat duminică că Lukaşenko a vorbit din nou la telefon cu preşedintele rus Vladimir Putin.

Oficialii belaruşi au declarat pentru CNN că nu au detalii despre care va fi statutul lui Prigojin în Belarus şi nu au putut confirma dacă acesta a ajuns deja în ţară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici