Conflictul din Libia continuă. Rebelii din Misrata trimit în continuare întăriri la Tripoli

Rebelii libieni trimit în continuare efective suplimentare la Tripoli, folosind rute maritime dinspre Misrata.

972 afișări
Imaginea articolului Conflictul din Libia continuă. Rebelii din Misrata trimit în continuare întăriri la Tripoli

Conflictul din Libia continuă. Rebelii din Misrata trimit în continuare întăriri la Tripoli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mai multe nave care au plecat de la Misrata au ajuns în capitala noastră, Tripoli, având la bord un număr mare de combatanţi şi muniţie", potrivit unui comunicat al centrului de presă al Consiliului militar din Misrata.

Comunicatul precizează că mai mult de 500 de combatanţi rebeli din Misrata au ajuns luni la Tripoli, după ce sâmbătă aproape 200 de insurgenţi s-au infiltrat în capitală pentru a lua parte la lupte.

Rebelii din Misrata au trimis către Tripoli şi un convoi de "peste 40 de vehicule, cu combatanţi, armament şi muniţie, pentru a susţine populaţia" din capitală.

"Unele dintre vehicule au fost atacate pe drum de forţele lui (Muammar) Kadhafi, iar trei rebeli din convoi au fost ucişi", precizează Consiliul militar din Misrata, adăugând că insurgenţii din acest oraş luptă în prezent în cartierele Tajoura, Souq-Joma şi Fashlom.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici