Consiliul UE a încheiat procedura pentru deficit excesiv împotriva Franţei

Miniştrii Finanţelor din Uniunea Europeană au decis vineri încheierea procedurii pentru deficit excesiv declanşată împotriva Franţei în 2009, informează EUObserver.

474 afișări
Imaginea articolului Consiliul UE a încheiat procedura pentru deficit excesiv împotriva Franţei

Consiliul UE a încheiat procedura pentru deficit excesiv împotriva Franţei

Deficitul bugetar al Franţei a scăzut în 2017 sub plafonul de 3% din PIB, fiind la nivelul de 2,6%.

Potrivit estimărilor, deficitul bugetar al Franţei ar urma să rămână sub plafonul de 3% din PIB, respectiv 2,3% în 2018 şi 2,8% în 2019.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici