Coreea de Sud şi Japonia încearcă să îmbunătăţească relaţiile bilaterale

Preşedintele-ales al Coreei de Sud, Park Geun-Hye, s-a întâlnit vineri, la Seul, cu emisarul special al premierului nipon Shinzo Abe, în încercarea de îmbunătăţire a relaţiilor bilaterale, afectate de dispute teritoriale şi istorice.

230 afișări
Imaginea articolului Coreea de Sud şi Japonia încearcă să îmbunătăţească relaţiile bilaterale

Coreea de Sud şi Japonia încearcă să îmbunătăţească relaţiile bilaterale

"În momentul în care noi guverne îşi încep mandatele, sper că vor face eforturi pentru construirea încrederii şi prieteniei", a declarat Park, prima preşedintă a Coreei de Sud, după întrevederea cu emisarul japonez Fukushiro Nukaga.

Emisarul Nukaga i-a înmânat o scrisoare din partea lui Shinzo Abe în care cataloga Coreea de Sud "vecinul cel mai important" al Japoniei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici