Corpul lui Mohamed Merah urmează să fie adus, joi, la Alger, anunţă familia acestuia

Corpul islamistului francez de origine algeriană Mohamed Merah urmează să fie transportat, joi după prânz, la Alger, cu un zbor al companiei Air Algerie venind din Franţa, a anunţat un membru al familiei acestuia în capitala algriană.

100 afișări
Imaginea articolului Corpul lui Mohamed Merah urmează să fie adus, joi, la Alger, anunţă familia acestuia

Corpul lui Mohamed Merah urmează să fie adus, joi, la Alger, anunţă familia acestuia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

"Corpul urmează să fie îmbarcat de pe aeroportul din Toulouse joi, la ora 13.15 (14.15, ora României), şi ar urma să ajungă la Alger la ora 14.15 (16.15, ora României), adus de mama sau de o soră a islamistului", a anunţat această rudă care a solicitat protecţia anonimatului.

Merah a ucis şapte persoane în sudul Franţei, după care a fost împuşcat în cap de către poliţie, săptămâna trecută.

Merah va fi înhumat în regiunea Médea, la 90 de kilometri sud de Alger.

Potrivit lui Ahmed Mahdi, preşedintele Adunării Populare Locale din Essouagui, regiunea de unde provine familia Merah, au fost luate toate măsurile pentru derularea în bune condiţii a ceremoniei funebre.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici