Crocodili introduşi într-o şcoală din Australia de patru indivizi, după ce au jefuit-o - VIDEO

Poliţia australiană se află în căutarea a patru indivizi care au lăsat trei crocodili de apă sărată subnutriţi într-o şcoală, după ce au spart-o pentru a fura echipamente informatice, relatează Reuters online.

1438 afișări
Imaginea articolului Crocodili introduşi într-o şcoală din Australia de patru indivizi, după ce au jefuit-o - VIDEO

Crocodili introduşi într-o şcoală din Australia de patru indivizi după ce au jefuit-o (skepticalswedishscientists.wordpress.com)

Poliţia a spus că aceştia au intrat duminică dimineaţa în Colegiul Taminmin situat în oraşul Humpty Doo, după ce au împins crocodilii înăuntru printr-o fereastră spartă.

În imaginile suprinse de camerele de supraveghere indivizii pot fi văzuţi în timp ce furau un monitor de calculator înainte de a fugi.

Patrulele au spus că reptilele, care aveau gura legată cu bandă adezivă, au fost probabil luate de la o fermă de crocodili din apropiere, dar că este puţin probabil ca acestea să supravieţuisască într-o stare de sănătate atât de precară.

"În principal piele şi oase, nu mai au multă carne pe ei; au fost chiar liniştiţi şi uşor de prins", a declarat pentru postul de radio ABC, un membru al patrulei.

"Vom afla de la ce fermă sunt şi vom încerca să îi ducem înapoi la acea fermă, însă având în vedere condiţia în care se află, este posibil ca ei să fie distruşi".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici