Dalai Lama şi-a anulat o vizită în Statele Unite, din motive medicale

Liderul spiritual tibetan Dalai Lama şi-a anulat călătoria programată, pentru luna octombrie, în Statele Unite ale Americii, din motive medicale, informează CNN.

1203 afișări
Imaginea articolului Dalai Lama şi-a anulat o vizită în Statele Unite, din motive medicale

Dalai Lama şi-a anulat o vizită în Statele Unite, din motive medicale

Potrivit sursei citate, medicii americani ai lui Dalai Lama l-au sfătuit să-şi anuleze vizita în SUA.

"Liderul spiritual tibetan a fost sfătuit să de odihnească timp de mai multe săptămâni, în urma unui control de rutină. Regretăm problemele cauzate de această anulare şi dorim să mulţumim tuturor celor care s-au implicat în organizarea vizitei lui Dalai Lama în Statele Unite, precum şi publicului", se arată într-un comunicat.

Dalai Lama (80 de ani) avea programate discursuri în statele Colorado, Massachusetts, Pennsylvania şi Utah începând de pe data de 17 octombrie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici