„Delirul” lui Trump pe Twitter: „Decesele provocate de coronavirus sunt în descreştere”

  • Preşedintele Statele Unite consideră că ţara nu este afectată prea tare de pandemie.
  • Trump a postat un mesaj pe Twitter, vineri dimineaţa, privind situaţia infectărilor şi deceselor cu COVID-19.
  • „Decesele provocate de coronavirus sunt mult reduse. Rata de mortalitate este una dintre cele mai mici din lume”, a scris Trump.
3072 afișări
Imaginea articolului „Delirul” lui Trump pe Twitter: „Decesele provocate de coronavirus sunt în descreştere”

Trump dezinformează privind coronavirusul în Statele Unite

Statele Unite „stau” bine în timpul pandemiei provocate de noul coronavirus. Cel puţin, asta informează Donal Trump, vineri dimineaţa, pe contul său de Twitter, privind situaţia mortalităţii provocate de noul coronavirus. 
 
„Decesele provocate de coronavirus sunt mult reduse. Rata de mortalitate este una dintre cele mai mici din lume. Economia noastră îşi revine puternic şi NU va fi oprită. Focarele sau cazurile vor fi „stinse”, dacă este necesar”, a declarat şeful de stat american. 
 
Între timp, specialiştii americani dau semnale de alarmă privind creşterea continuă a numărului de infectări în rândul populaţiei. Oficialii americani estimează că în jur de 20 de milioane de americani au fost infectaţi cu noul coronavirus de când a ajuns virusul în Statele Unite şi până acum. Deşi cifra pare uriaşă, arată, totuşi, că majoritatea populaţiei este în continuare expusă riscurilor, scrie AP.
 
În replică, mai mulţi medici au comentat la postarea lui Trump.
 
„Decesele provocate de coronavirus nu sunt cu mult încetinite. Ele sunt în creştere. Mai mult de 120.000 de americani au murit. Nu cu mult în urmă, Trump a spus că avem zero decese şi zero cazuri de coronavirus dar şi că virusul va dispărea în această vară. Trump nu e altceva decât un bufon incompetent”, a scris doctorl Eugene Gu. 
 
Un alt american a scris „Propoziţii complete. Sigur nu a scris Trump postarea asta”. „Dar o nevăstuică mincinoasă sigur a scris-o”, a comentat un altul. 
 
„Preşedintele Trump şi leadership-ul american au zero empatie pentru cei 125.000 de morţi confirmaţi”, a comentat un economist.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici