Discursul de victorie pe care Hillary Clinton nu a apucat niciodată să îl prezinte: ”Visez că mă duc la mama. Ea nu ştie cât va suferi, dar mă apropii şi îi spun...”

Cartea de memorii a lui Hillary Clinton, "What Happened", detaliază campania prezidenţială dramatică de care a avut parte candidata pentru a deveni cel de-al 45-lea Preşedinte al Statelor Unite, scrie The Huffington Post.

5593 afișări
Imaginea articolului Discursul de victorie pe care Hillary Clinton nu a apucat niciodată să îl prezinte: ”Visez că mă duc la mama. Ea nu ştie cât va suferi, dar mă apropii şi îi spun...”

Discursul de victorie pe care Hillary Clinton nu a apucat niciodată să îl prezinte

Deşi Hillary Clinton a câştigat votul popular, matematica colegiilor electorale a decis ca ea să nu devină prima femeie la conducerea Statelor Unite.

În cartea sa de memorii, Clinton a împărtăşit cum s-ar fi încheiat discursul său de victorie din noaptea alegerilor.

Ea a spus că dacă ar fi avut ocazia să se întoarcă în timp şi să spună cuiva din istorie despre momentul în care a devenit Preşedinte al Statelor Unite, îi va spune mamei sale.

Dorothy Howell Rodham a murit în 2011. La vârsta de 8 ani aceasta a fost abandonată de părinţi şi a fost trimisă într-un tren rudelor sale din ţară.

Mama lui Hillary Clinton a avut o copilărie dificilă, în care a fost manipulată şi pedepsită pentru lucruri minore. Într-un an, pentru că a ieşit la colindat de Halloween, Dorothy nu a avut voie să iasă din camera ei timp de un an, cu excepţia momentului când mergea la şcoală. De asemenea, nu i s-a permis să mănânce în bucătărie sau să se joace în grădină.

Clinton descrie vizita ei imaginară la mama ei şi la cei care au tratat-o atât de crud în copilărie:

”Uneori mă gândesc la ea în tren.

Mi-aş fi dorit să pot merge pe culoar şi să găsesc scaunele mici de lemn pe care stătea, ţinând-o strâns pe sora ei mai mică, singură, îngrozită.

Ea nu ştie încă cât va suferi ... Visez că mă duc la ea şi că stau lângă ea ... şi să zic:

'Uită-te la mine. Ascultă-mă. Vei supravieţui.

Vei avea o familie frumoasă şi trei copii. Şi oricât de greu ar fi să-ţi imaginezi, fiica ta va creşte şi va deveni preşedintele Statelor Unite”.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici