Dmitri Rogozin ironizează demiterea Guvernului din Republica Moldova

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a ironizat, vineri, criza politică din Republica Moldova, notând că nici măcar nu a avut timp să cunoască echipa premierului Valeriu Streleţ, demisă joi prin moţiune de cenzură.

1279 afișări
Imaginea articolului Dmitri Rogozin ironizează demiterea Guvernului din Republica Moldova

Dmitri Rogozin ironizează demiterea Guvernului din Republica Moldova

"A căzut iarăşi Guvernul din Republica Moldova... Nici măcar nu mai am timp să îi cunosc" (pe membrii guvernelor moldovene), a transmis Rogozin prin contul său de Twitter.

Guvernul proeuropean din Republica Moldova, condus de premierul Valeriu Streleţ, a fost demis joi, printr-o moţiune de cenzură.

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Valeriu Streleţ, care era susţinut în Parlament de Alianţa pentru Integrare Europeană - formată din Partidul Liberal-Democrat (PLDM), Partidul Democrat (PD) şi Partidul Liberal (PL) -, a fost depusă de Partidul Socialiştilor (PSRM) şi de Partidul Comuniştilor (PCRM).

Guvernul premierului Valeriu Streleţ începuse mandatul pe 30 iulie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici