Doctorii din Germania, pozează dezbrăcaţi, în semn de protest faţă de lipsa echipamentului de protecţie în spitale

Mai mulţi medici din Germania s-au pozat dezbrăcaţi în încercarea de a atrage atenţia asupra lipsei de îmbrăcăminte şi echipament de protecţie pentru cei care se află în linia întâi în lupta împotriva noului coronavirus, scrie The Guardian.

3586 afișări
Imaginea articolului Doctorii din Germania, pozează dezbrăcaţi, în semn de protest faţă de lipsa echipamentului de protecţie în spitale

Doctorii din Germania, pozează dezbrăcaţi, în semn de protest faţă de lipsa echipamentului de protecţie în spitale

Doctorii care s-au alăturat acestui protest spun că simt că sunt în pericol din cauza Covid-19 şi că solicitările lor de a primi ajutor nu au fost luate în considerare de autorităţi.

Ruben Bernau, medic primar, a declarat Ärztezeitung că el şi echipa sa nu sunt suficient de bine echipaţi pentru a face faţă virusului. „Nuditatea este un simbol a cât de vulnerabili suntem fără protecţie”, a spus el.

Medicii au pozat în cabinetele lor, ascunzându-şi părţile intime cu dosare, echipamente medicale sau teancuri de reţete medicale.

Jana Husemann, un alt medic, a spus: „Desigur, vrem să continuăm tratarea pacienţilor care au nevoie de o examinare atentă. Dar pentru asta avem nevoie de echipament de protecţie adecvat.

Foto: www.blankebedenken.org

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici