Doi membri ai reţelei teroriste Stat Islamic care pregăteau un atentat la Moscova, arestaţi preventiv de Serviciul Federal rus de Securitate

Doi presupuşi membri ai reţelei teroriste Stat Islamic care pregăteau atentate în Moscova au fost arestaţi preventiv de Serviciul Federal rus de Securitate (FSB), relatează site-ul agenţiei Sputnik.

244 afișări
Imaginea articolului Doi membri ai reţelei teroriste Stat Islamic care pregăteau un atentat la Moscova, arestaţi preventiv de Serviciul Federal rus de Securitate

Doi membri ai reţelei teroriste Stat Islamic care pregăteau un atentat la Moscova, arestaţi preventiv de Serviciul Federal rus de Securitate

Potrivit anchetatorilor FSB, cei doi islamişti veniseră din Asia Centrală şi locuiau în districtul Vladimir, situat la periferia oraşului Moscova.

"Cei doi aşteptau instrucţiuni specifice din partea liderilor organizaţiei teroriste Daesh (Stat Islamic) pentru achiziţionarea de arme şi de substanţe explozive în scopul comiterii unui atac terorist", a transmis Serviciul Federal de Securitate (FSB).

Potrivit FSB, cei doi suspecţi au recunoscut intenţia de a comite un atac terorist la Moscova, după care urmau să fugă în Afganistan.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici