Doi români prinşi la furat într-o clădire din Roma au sărit de la balcon. Unul şi-a rupt picioarele

Doi români surprinşi în flagrant în timp ce încercau să fure din sediul unei firme, într-o clădire din Roma, au sărit de la balcon, unul dintre ei suferind fracturi la ambele picioare, potrivit publicaţiei Corriere Quotidiano.

271 afișări
Imaginea articolului Doi români prinşi la furat într-o clădire din Roma au sărit de la balcon. Unul şi-a rupt picioarele

Doi români prinşi la furat într-o clădire din Roma au sărit de la balcon. Unul şi-a rupt picioarele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Românii fuseseră surprinşi de poliţişti în sediul unei firme din Roma în care intraseră prin efracţie.

În momentul în care poliţiştii au ajuns la uşa firmei, cei doi hoţi au mers în balcon şi au sărit, de la etajul întâi, de la înălţimea de aproximativ 7 metri. Unul dintre români, în vârstă de 29 de ani, a suferit fracturi la ambele picioare şi a fost reţinut pentru furt calificat. Al doilea a reuşit să fugă şi este dat în urmărire.

Românul care şi-a fracturat ambele picioare a fost transportat la secţia de urgenţe a Spitalului Sandro Pertini, unde va rămâne internat 40 de zile.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici