Doi suspecţi de terorism care încercau să intre ilegal în România, reţinuţi în Republica Moldova - presă

Doi cetăţeni moldoveni suspectaţi de terorism care încercau să ajungă ilegal în România şi în Occident au fost reţinuţi în Republica Moldova, informează presa de la Chişinău.

2965 afișări
Imaginea articolului Doi suspecţi de terorism care încercau să intre ilegal în România, reţinuţi în Republica Moldova - presă

Doi suspecţi de terorism care încercau să intre ilegal în România, reţinuţi în R.Moldova - presă

Cei doi moldoveni - cu vârste de 19, respectiv 26 de ani - au fost reţinuţi pe malul Râului Prut, în zona localităţii Toceni.

Tinerii au fost reţinuţi după ce poliţiştii de frontieră au tras trei focuri de avertisment.

Asupra suspecţilor au fost găsite materiale de propagandă islamistă, existând suspiciuni că cei doi s-ar fi convertit la mahomedanism.

Cei doi suspecţi intenţionau să treacă ilegal frontiera spre România, după care s-ar fi îndreptat spre Occident, destinaţia finală fiind Franţa.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici