Donald Trump condamnă atacul comis în redacţia publicaţiei Capital Gazette

Preşedintele SUA, Donald Trump, a condamnat vineri atacul armat comis în redacţia publicaţiei Capital Gazette, exprimând solidaritate cu victimele şi rudele acestora.

559 afișări
Imaginea articolului Donald Trump condamnă atacul comis în redacţia publicaţiei Capital Gazette

UPDATE: Donald Trump condamnă atacul comis în redacţia publicaţiei Capital Gazette

"Acest atac a şocat conştiinţa naţiunii noastre şi ne-a umplut de durere. Ca toţi ceilalţi americani, jurnaliştii trebuie să fie feriţi de teama unor atacuri violente. Administraţia mea va depune toate eforturile pentru reducerea infracţionalităţii violente şi pentru protejarea vieţilor", a declarat Donald Trump.

"Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de victime şi de familii", anunţase Donald Trump joi seară, imediat după ce fusese informat despre atacul armat din Maryland.

Cinci persoane au fost ucise, iar altele sunt grav rănite în urma unui atac armat produs joi într-o clădire în care se află redacţia cotidianului Capital-Gazette, în oraşul american Annapolis, anunţă Poliţia, precizând că presupusul autor al crimelor a fost arestat.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici