Donald Trump îi cere lui Vladimir Putin să dea detalii despre afacerile lui Hunter Biden

Fostul preşedinte american Donald Trump i-a cerut preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, să dezvăluie presupuse informaţii compromiţătoare despre afacerile lui Hunter Biden, fiul preşedintelui SUA, Joseph Biden.

5296 afișări
Imaginea articolului Donald Trump îi cere lui Vladimir Putin să dea detalii despre afacerile lui Hunter Biden

Donald Trump îi cere lui Vladimir Putin să dea detalii despre afacerile lui Hunter Biden

"Dat fiind că Putin nu este chiar un simpatizant al ţării noastre, să explice (...) de ce soţia primarului Moscovei le-a oferit ambelor persoane Biden 3,5 milioane de dolari? Sunt mulţi bani. Aş crede că Putin cunoaşte răspunsul. Cred că ar trebui să îl dezvăluie", a declarat Donald Trump într-o emisiune a postului Real America's Voice, potrivit publicaţiei The Hill.

Donald Trump se referă la un raport controversat elaborat în 2020 de senatori republicani despre activităţile lui Joseph Biden şi ale lui Hunter Biden în Rusia. Raportul nu a depistat prea multe dovezi privind nereguli, conform publicaţiei The Hill. Donald Trump a afirmat în mai multe rânduri că Hunter Biden a primit bani din partea soţiei fostului primar al Moscovei Iuri Lujkov, în anii 1990.

Este cunoscut faptul că Hunter Biden a fost plătit pentru activităţi de consultanţă în ţări străine, inclusiv în Ucraina şi China, în timp ce Joseph Biden era vicepreşedinte al SUA. Departamentul Justiţiei de la Washington efectuează o investiţie penală referitoare la presupuse nereguli asociate acestor activităţi. Dar nu au apărut dovezi care să susţină acuzaţiile lui Donald Trump despre fapte de corupţie ale familiei Biden sau despre activităţi de influenţare a politicilor SUA pentru câştiguri personale, iar preşedintele Joseph Biden nu este implicat deloc în anchetă, notează postul de televiziune CNN.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
politică,
rusia

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici