Donald Trump revine în social media cu propria sa platformă

  • Donald Trump îşi va lansa propria platformă socială în două-trei luni, potrivit CNN.
  • Purtătorul de cuvânt al lui Trump spune că platforma va atrage milioane de utilizatori.
  • Donald Trump se află în discuţii despre viitoarea lui platformă cu mai multe echipe.
1728 afișări
Imaginea articolului  Donald Trump revine în social media cu propria sa platformă

Donald Trump revine în social media cu propria sa platformă

Trump revine în social media, dar nici pe Facebook, nici pe Twitter, ci pe propria lui platformă, a declarat pentru Fox News Jason Miller, purtător de cuvânt, potrivit CNN. Te poţi aştepta să vezi noua platformă a lui Donald Trump în două-trei luni.

Va redefini complet jocul. Toată lumea aşteaptă să vadă ce face preşedintele Trump, dar va fi pe propria lui platformă. Toată lumea îl vrea şi va aduce milioane şi milioane de abonaţi pe această platformă” – Jason Miller

Fostul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, a fost blocat definitiv pe reţelele sociale, în urma atacului de la Capitoliu din 6 ianuarie. Cea mai grea lovitură a primit-o de la Twitter, care a fost atât în campania electorală, cât şi în perioada petrecută la Casa Albă, principalul instrument de comunicare al omului de afaceri din New York. Platforma a şters contul @realDonaldTrump şi 88 de milioane de abonaţi ai acestuia.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici