Donald Trump a efectuat o parte din analizele medicale anuale

Preşedintele american Donald Trump a efectuat sâmbătă o parte din analizele medicale anuale la centrul medical Walter Reed National Military din Washington, unde a fost supus unui examen rapid şi unor teste de laborator, a anunţat Casa Albă, potrivit Reuters.

418 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a efectuat o parte din analizele medicale anuale

Donald Trump şi-a efectuat sâmbătă analizele medicale anuale

"Antivcipând un an 2020 forte ocupat, preşedintele profită de faptul că are un weekend liber aici în Washington, D.C., pentru a începe cu rutina sa anuală de analize medicale la Walter Reed", a informat secretara de presă a Casei Albe Stephanie Grisham într-un comunicat.

Aceasta a declarat că preşedintele a vizitat personalul medical şi le-a mulţumit pentru că au avut grijă de militarii americani răniţi şi s-a întâlnit cu famillile membrilor forţelor speciale răniţi în Afganistan.

"Preşedintele este în continuare sănătos şi energic, aşa cum arată mitingurile electorale la care participă de mai multe ori pe săptămână în faţa a mii de americani", a adăugat Grisham.

Aceasta nu a dat detalii despre analizele sau testele de laborator pe care Trump le-a efectuat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici