Două bombardiere ruse, observate în apropierea spaţiului aerian britanic

Forţele aeriene britanice au trimis un avion de vânătoare Typhoon pentru a intercepta două bombardiere ruse care se apropiau de spaţiul aerian britanic, informează Sky News.

14840 afișări
Imaginea articolului Două bombardiere ruse, observate în apropierea spaţiului aerian britanic

Două bombardiere ruse, observate în apropierea spaţiului aerian britanic (Imagine: Wikipedia)

Două bombardiere ruse de tip Tupolev Tu-95 au fost observate miercuri după-amiază în apropierea coastelor Scoţiei.

Un avion de vânătoare de tip Typhoon a decolat imediat de la baza aeriană britanică Leuchars. Avioanele militare ruse s-au îndepărtat imediat, fără incidente.

Şi Forţele aeriene olandeze au trimis două avioane de vânătoare de tip F-16 din cauza acestui incident.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici