Două rachete au fost lansate din Fâşia Gaza asupra Israelului

Două rachete au fost trase marţi din Fâşia Gaza asupra sudului Israelului, fără a provoca însă victime sau distrugeri materiale, în cea de a treia zi a unui armistiţiu decretat de către combatanţii din teritoriul palestinian, conform unui anunţ al armatei israeliene.

330 afișări

"Cele două rachete au fost doborâte" de către sistemul anti-rachetă Iron Dome, a declarat purtătorul de cuvânt al armatei.

"Din informaţiile noastre, nu există victime sau distrugeri", a menţionat la rândul său purtătorul de cuvânt al poliţiei, Micky Rosenfeld.

Cele două proiectile se adaugă la cele cinci rachete lansate asupra Israelului din sudul Fâşiei Gaza, din momentul în care Hamas, care controlează teritoriul palestinian, a declarat acest armistiţiu, intrat în vigoare de sâmbătă, potrivit armatei.

Duminică, premierul israelian, Benjamin Netanyahu, a declarat că armata a răspuns "în forţă" la zecile de rachete lansate săptămâna trecută, din Gaza, dar că, în cazul în care vor exista noi atacuri, răspunsul armatei israeliene va fi şi mai dur.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici