Dr. Anthony Fauci: „Ar fi mai bine” dacă oficialii din domeniul sănătăţii ar putea începe să lucreze cu noua administraţie Biden-Harris

Dr. Anthony Fauci, cel mai important expert al SUA în boli infecţioase, a declarat pentru CNN că răspunsul la pandemie al naţiunii ar fi mai bine servit dacă Casa Albă ar permite o tranziţie câtre echipa preşedintelui ales Joe Biden.

3009 afișări
Imaginea articolului Dr. Anthony Fauci: „Ar fi mai bine” dacă oficialii din domeniul sănătăţii ar putea începe să lucreze cu noua administraţie Biden-Harris

Dr. Anthony Fauci: „Ar fi mai bine” dacă oficialii din domeniul sănătăţii ar putea începe să lucreze cu noua administraţie Biden-Harris

"Desigur, ar fi mai bine dacă am putea începe să lucrăm cu ei. Cu siguranţă, lucrurile ar fi mai uşoare dacă am putea face asta”, a spus Fauci la CNN.
 
Fauci, funcţionar public de carieră, a trecut prin cinci tranziţii prezidenţiale. Este şeful Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase din 1984, când Ronald Reagan era preşedinte.
 
Fauci a lăudat, de asemenea, selecţia lui Ron Klain de către Biden ca şef de cabinet de la Casa Albă, menţionând că a lucrat cu Klain în timpul administraţiei Obama, când Klain a fost însărcinat cu coordonarea răspunsului la virusul Ebola.
 
„Este o alegere excelentă”, a spus Fauci.
 
„Am lucrat foarte strâns cu Ron Klain în timpul focarului de Ebola”, a adăugat el. „A fost grozav în cazul Ebola, unde am avut un final final foarte reuşit.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici