Efectul pozitiv neaşteptat pe care îl are, pentru întreaga lume, epidemia de coronavirus din China

  • Epidemia de coronavirus a redus emisiile de dioxid de carbon cu 100 de milioane de tone în ultimele două săptămâni.
  • Emisiile de azot au scăzut, de asemenea, cu 36% în aceeaşi perioadă de timp.
  • COVID-19 a ucis 2.700 de oameni pe întreg globul şi mai mult de 80.000 de persoane au fost infectate.
83659 afișări
Imaginea articolului Efectul pozitiv neaşteptat pe care îl are, pentru întreaga lume, epidemia de coronavirus din China

Efectul pozitiv neaşteptat pe care îl are, pentru întreaga lume, epidemia din China

Epidemia de coronavirus care a lovit China are şi un neaşteptat efect pozitiv. Potrivit weather.com, emisiile de gaze au scăzut substanţial în ultimele două săptămâni.
 
Conform sursei citate, emisiile de dioxid de carbon au scăzut cu 100 de milioane de tone în ultimele două săptămâni, echilaventul a 6% din emisiile globale. De asemenea, şi emisiile de azot - un alt gaz poluant, au scăzut cu 36% în ultimele două săptămâni.
 
Studiul a fost realizat de o firmă specializată din Marea Britanie, pe ultimele două săptămâni, în perioada 3-16 februarie. S-au luat drept termen de comparaţie emisiile de gaze din China din ultimii 5 ani.
 
China se confruntă cu o criză incredibilă în ultimele două luni. Nu mai puţin de 2.700 de persoane au decedat din cauza coronavirusului la nivel mondial. Peste 80.000 de persoane au fost infectate.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici