Emmanuel Macron ar putea efectua o vizită oficială în Rusia în 2018/ Palatul Elysee confirmă informaţia

Emmanuel Macron, preşedintele francez, ar putea vizita Rusia cu puţin timp înaintea Forumului Internaţional din Sankt Petersburg din 2018 şi ar putea participa la acesta, informează Yuri Ushakov, consilier prezidenţial rus, citat de Tass.

258 afișări
Imaginea articolului Emmanuel Macron ar putea efectua o vizită oficială în Rusia în 2018/ Palatul Elysee confirmă informaţia

Emmanuel Macron ar putea efectua o vizită oficială în Rusia în 2018

Oficialul rus a reamintit presei că Vladimir Putin l-a invitat pe preşedintele francez să viziteze Rusia în cadrul primei întrevederi a celor doi lideri de la începutului verii.

Potrivit lui Ushakov, Putin l-a invitat pe Macron în timpul unei conversaţii telefonice ce a avut loc în luna septembrie să participe la forumul internaţional din 2018.

Palatul Elysee confirmă planul lui Macron de a vizita Rusia în 2018

Preşedintele francez, Emmanuel Macron, are în plan efectuarea unei vizite oficiale în Rusia, în primele şase luni ale lui 2018, a anunţat serviciul de presă al Palatului Elysee, citat de Tass.

Palatul Elysee a transmis aceste informaţii după ce a fost chestionat în privinţa unei posibile participări a lui Macron la Forumul Economic Internaţional din Sankt Petersburg, programat în mai 2018.

Serviciul de presă al Palatului Elysee nu a specificat însă data exactă la care preşedintele va vizita Rusia şi pe care dintre oraşele ruse le va vizita: ”În acest moment, nu avem detalii în privinţa datei şi a locurilor vizitei sale”.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici