Explozia din Beirut. Povestea femeii pompier moartă în urma deflagraţiei. Urma să fie mireasă exact peste un an, dar a fost înmormântată joi

  • Sahar făcea parte din echipajul dat dispărut în urma exploziilor din Beirut.
  • Tânăra a fost găsită moartă, iar joi a fost înmormântată.
  • În data de 6 august, anul viitor, ea urma să se căsătorească
3383 afișări
Imaginea articolului Explozia din Beirut. Povestea femeii pompier moartă în urma deflagraţiei. Urma să fie mireasă exact peste un an, dar a fost înmormântată joi

Explozia din Beirut. Povestea femeii pompier moartă în urma deflagraţiei FOTO Twitter

Sahar Fares, femeia pompier şi paramedic, şi-a pierdut viaţa în urma exploziei din Beirut.
 
Tânara de 25 de ani nu ezitat să se confrunte cu pericolul şi s-a aruncat în flăcări pentru a salva oamenii. Astăzi, Sahar a fost condusă pe ultimul drum de sute de oameni, dintre care şi logodnicul ei cu care urma să se căsătorească pe data de 6 august 2021, însă în aceeaşi zi, doar cu un an înainte, a fost înmormântată.
 
 
 
Sahar făcea parte din echipajul de pompieri dat dispărut în urma celei de-a doua explozii produse. Pe reţelele de socializare, tânăra a fost numită “Mireasa Beirutului”.
 
 
Marţi, două explozii au zguduit Beirutul, iar în câteva minute, capitala Libanului a fost transformată în ruine. Cel puţin 135 de oameni au murit, iar 5.000 au fost răniţi. 
 
În jur de 10 pompieri libanezi din Beirut au fost daţi dispăruţi în urma exploziei. Potrivit Daily Mail, au fost pulicate imagini cu echipajul de pompieri, cu cateva minute înainte de a doua explozie. Aceştia încercau să deblocheze uşa unui depozit.   
 
 
Ministrul libanez al economiei, Raoul Nehme, a calificat devastarea din jurul portului drept „apocaliptică”: "Nu există o singură casă, magazin sau apartament care să nu fi fost deteriorat", a spus el pentru BBC.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici