Explozie la un oficiu pentru imigranţi din Germania. A fost un atac, cel mai probabil al grupurilor de extremă-dreapta - FOTO

O explozie a avut loc, miercuri după-amiază, în faţa unui complex pentru înregistrarea şi cazarea imigranţilor extracomunitari din oraşul german Zirndorf, relatează presa germană.

42926 afișări
Imaginea articolului Explozie la un oficiu pentru imigranţi din Germania. A fost un atac, cel mai probabil al grupurilor de extremă-dreapta - FOTO

Explozie la un centru pentru imigranţi din Germania (Imagine: Bayerischer Rundfunk)

UPDATE Explozia produsă în sudul Germaniei nu s-a soldat cu victime

Atacul comis la centrul de refugiaţi din orăşelul german Zirndorf nu s-a soldat cu victime, confirmă Ministerul de Interne al landului Bavaria, citat de site-ul agenţiei DPA.

"Nu există victime, nici daune materiale", a comunicat Ministerul de Interne din Bavaria.

"La locul atacului a fost găsită o valiză care ardea", au precizat autorităţile germane.

Ancheta a fost preluată de poliţia locală.

Conform postului Bayerischer Rundfunk, o valiză plină cu recipiente de tip spray a explodat în faţa Oficiului pentru Imigranţi din Zirndorf, în apropierea oraşului Nurnberg, în sudul Germaniei. În curtea complexului se află şi un centru pentru refugiaţi, relatează publicaţia Süddeutsche Zeitung.

Nicio persoană nu a fost rănită în incident, care probabil este un atac al grupurilor de extremă-dreapta, după o serie de crime şi atentate comise de extracomunitari.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici