EXPLOZIILE din BOSTON: Departamentul Justiţiei din SUA neagă arestarea vreunui suspect în acest caz

Autorităţile americane au identificat un suspect în cazul atacurilor teroriste comise la Boston, conform unor surse din cadrul FBI. Postul de televiziune CNN a anunţat că suspectul a fost arestat, însă Departamentul american al Justiţiei a neagat informaţia.

1190 afișări
Imaginea articolului EXPLOZIILE din BOSTON: Departamentul Justiţiei din SUA neagă arestarea vreunui suspect în acest caz

Anchetatorii au indentificat un suspect în cazul atentatelor din Boston (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unei surse din cadrul Biroului Federal de Investigaţii, un suspect a fost identificat pe baza imaginilor înregistrate de sisteme video de supraveghere. Alţi oficiali au declarat că au fost făcute "progrese substanţiale" în ancheta declanşată după exploziile de la maratonul din Boston.

Bilanţul exploziilor produse pe 15 aprilie la maratonul din Boston este de trei morţi şi peste 180 de răniţi.

Anterior, o altă sursă a declarat că au fost făcute "progrese substanţiale" în ancheta declanşată după exploziile de la maratonul din Boston.

Preşedintele Barack Obama declara marţi că exploziile sunt de natură teroristă, promiţând că vinovaţii vor fi aduşi în faţa justiţiei.

FBI tratează exploziile din Boston ca fiind atacuri teroriste, dar încă nu se ştie dacă este vorba de o organizaţie teroristă internaţională, de o grupare de pe plan intern sau de acţiunile unui individ.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici