Fiica Iuliei Timoşenko se va adresa Senatului SUA pentru a cere eliberarea acesteia

Fiica Iuliei Timoşenko, Evghenia Carr, va rosti un discurs în Senatul Statelor Unite, în cadrul unei campanii internaţionale pentru a cere eliberarea mamei sale.

285 afișări
Imaginea articolului Fiica Iuliei Timoşenko se va adresa Senatului SUA pentru a cere eliberarea acesteia

Iulia Timoşenko (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Voi rosti un discurs", miercuri, în cadrul subcomisiei pentru Afaceri Europene din Senatul SUA, a declarat fiica fostului premier ucrainean.

Deţinută din august 2011, Iulia Timoşenko a fost condamnată în octombrie la şapte ani de închisoare pentru abuz de putere. Soţul ei a cerut şi a obţinut azil politic în Cehia.

"Vom continua să povestim întregii lumi cum liderii Ucrainei îi aduc în justiţie pe adversarii politici", adaugă Evghenia Carr, în vârstă de 31 de ani, care deja a rostit discursuri în cadrul acestei campanii la Berlin, Copenhaga, Paris şi Strasbourg.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici