Fiica lui Hillary şi Bill Clinton evocă posibilitatea de a intra la un moment dat în viaţa politică

Chelsea Clinton, fiica celui mai celebru cuplu politic din Statele Unite, nu mai exclude posibilitatea de a păşi, într-o zi, pe urmele părinţilor săi, a declarat ea luni.

667 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Hillary şi Bill Clinton evocă posibilitatea de a intra la un moment dat în viaţa politică

Chelsea Clinton (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Pentru moment sunt fericită să trăiesc într-un oraş, într-un stat şi într-o ţară în care susţin cu putere primarul, guvernatorul, preşedintele, senatorii şi reprezentanţii", a declarat ea într-un interviu pentru postul de televiziune NBC, la care contribuie din când în când ca jurnalistă.

"Dar dacă la un moment dat lucrurile nu vor mai fi astfel şi voi considera că pot avea un impact semnificativ mai important, va trebui să îmi pun întrebarea şi să îi răspund", a adăugat ea.

Chelsea Clinton, în vârstă de 33 de ani, care a evitat mult timp lumina reflectoarelor, dar care este din ce în ce mai activă în cadrul fundaţiei tatălui său, fostul preşedinte Bill Clinton, a mai subliniat că o va susţine pe mama sa Hillary "indiferent de ce va decide" pentru alegerile prezidenţiale din 2016.

"Ca fiica ei, vreau ca ea să aleagă ceea ce este bine pentru ea, ştiu că va face o alegere bună pentru ţara noastră şi o voi susţine indiferent de ce va decide", a declarat ea.

Speculaţii cu privire la candidatura fostului secretar de Stat la aceste alegeri abundă, alimentate de o serie de evenimente recente, inclusiv reapariţia publică a acesteia după două luni de repaos, crearea unui site, "ReadyforHillary", şi publicarea în vara lui 2014 a unei cărţi cu viziunea sa despre lume.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici