Fiul în vârstă de 11 luni al unui jurnalist al BBC, ucis într-un raid aerian israelian în Gaza - FOTO

Fiul în vârstă de 11 luni al unui jurnalist care lucrează pentru serviciul în limba arabă al BBC a fost ucis în timpul unui atac aerian israelian în Gaza.

324 afișări
Imaginea articolului Fiul în vârstă de 11 luni al unui jurnalist al BBC, ucis într-un raid aerian israelian în Gaza - FOTO

Fiul în vârstă de 11 luni al unui jurnalist al BBC, ucis într-un raid aerian israelian în Gaza (Imagine: AFP/ Arhiva Mediafax Foto)

Jihad Misharawi susţine că fiul lui, Omar, în vârstă de 11 luni, a murit după ce un şrapnel a lovit casa familiei sale din Gaza, relatează BBC News Online.

"Cumnata mea a fost ucisă împreună cu fiul meu, iar fratele şi celălalt fiu al meu au fost răniţi", povesteşte jurnalistul.

"Ce a făcut fiul meu să moară astfel? Care este greşeala lui? Avea doar 11 luni", a declarat el, cu ochii în lacrimi şi ţinând în braţe trupul neînsufleţit al fiului său.

Foto: Washington Post

Violenţele au escaladat în Gaza şi sudul Israelului după ce armata israeliană l-a ucis miercuri pe liderul aripii militare a Hamas.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici