Fiul lui Osama bin Laden avertizează Statele Unite că va răzbuna moartea tatălui său - VIDEO

Fiul fostului lider neutralizat al reţelei Al-Qaida, Osama bin Laden, a ameninţat că se va răzbuna pe Statele Unite pentru asasinarea tatălui său, potrivit unui mesaj audio publicat pe internet, relatează Reuters online.

2367 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Osama bin Laden avertizează Statele Unite că va răzbuna moartea tatălui său - VIDEO

Fiul lui Osama bin Laden avertizează Statele Unite că va răzbuna moartea tatălui său - VIDEO (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Hamza bin Laden a promis să continue lupta grupării militante împotriva Statelor Unite şi a aliaţilor lor într-un discurs de 21 de minute intitulat "Suntem cu toţii Osama", potrivit grupului de informaţii SITE.

"Vom continua să vă atacăm şi să vă ţintim în ţara voastră şi în străinătate drept răspuns la opresiunea la care aţi supus poporul Palestinei, al Afganistanului, Siriei, Irakului, Yemenului, Somaliei şi a celui din restul teritoriului musulman care nu a supravieţuit opresiunii voastre", a avertizat Hamza.

"Cât priveşte răzbunarea naţiunii islamice pentru şeicul Osama, Allah să aibă milă de el, nu este o răzbunare pentru Osama ca persoană, ci pentru cei care au apărat islamul", a continuat acesta.

Osama bin Laden a fost neutralizat în ascunzătoarea sa din Pakistan de către comandourile americane în 2011, aceasta fiind o lovitură majoră pentru grupul militant care a comis atacurile din data de 11 septembrie 2001.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici