VIDEO | Crimă în stil mafiot în centrul Kievului: Fiul unui politician ucrainean a fost ucis

Indivizi neidentificaţi au deschis focul în direcţia maşinii unui politician ucrainean, fiul acestuia, în vârstă de trei ani, decedând în urma incidentului petrecut duminică în centrul Kievului, informează agenţia Reuters, citând o sursă din cadrul poliţiei.

4230 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Crimă în stil mafiot în centrul Kievului: Fiul unui politician ucrainean a fost ucis

Crimă în stil mafiot în centrul Kievului: Fiul unui politician ucrainean a fost ucis

Viaceslav Sobolev, un om de afaceri şi membru al Consiliului regiunii Kiev, se afla la volanul maşinii în momentul atacului, a declarat sursa menţionată anterior, care a dorit să rămână anonimă.

Ministerul de Interne de la Kiev nu a oferit informaţii despre proprietarul vehiculului sau identitatea victimei.

„Un copil a murit într-o ambulanţă în drum spre spital, ca urmare a unei plăgi împuşcate”, a transmis pe Facebook Ministerul de Interne din Ucraina.

Sobolev este un om de afaceri şi politician din Doneţk, zonă ocupată de insurgenţii proruşi. În perioada 2010-2011, a deţinut o funcţie de conducere în cadrul companiei de energie Naftogaz.

În ultimii ani, după anexarea regiunii Crimeea şi izbucnirea conflictului din estul Ucrainei, mai multe persoane marcante au fost asasinate pe stradă la Kiev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici