VIDEO Fostul cazino al lui Trump din Atlantic City a fost "aruncat în aer". Motivul pentru care a fost detonat

  • Fostul cazino Trump Plaza a fost ”aruncat în aer”, deoarece se afla într-o stare de degradare profundă.
  • O serie de explozii puternice au zguduit clădirea în jurul orei 9 dimineaţa.
  • A durat mai puţin de 20 de secunde până ce clădirea s-a prăbuşit.
  • La acest cazino obişnuiau să petreacă vedetele de film, sportivii şi vedetele rock.
3027 afișări
Imaginea articolului VIDEO Fostul cazino al lui Trump din Atlantic City a fost "aruncat în aer". Motivul pentru care a fost detonat

Sursa foto: Profimedia

Eliminarea bijuteriei de odinioară, a cazinoului fostului preşedinte Donald Trump, deschide calea pentru o oportunitate de dezvoltare primordială în mijlocul Boardwalk-ului, unde Plaza obişnuia să fie numită „piesa centrală a Atlanticului”.

Pentru a finaliza implozia, echipajele de demolare au poziţionat explozivi în punctele strategice de-a lungul structurilor de sprijin ale clădirii, proiectate să-i scoată picioarele de sub ea, a declarat şeful pompierilor Scott Evans.

Deşi fostul preşedinte a construit-o, clădirea este acum deţinută de un alt miliardar, Carl Icahn, care a achiziţionat cele două cazinouri Trump în 2016, potrivit APNews.

Primarul Marty Small a propus demolarea ca eveniment de strângere de fonduri pentru Clubul Băieţilor şi Fetelor din Atlantic City şi a început o licitaţie pentru câştigarea dreptului  de a apăsa butonul care ar dărâma structura. Dar Icahn, un donator şi fost consilier economic special al lui Trump, s-a opus din motive de siguranţă şi răspundere şi a închis licitaţiile. Icahn a spus că va oferi cei 175.000 de dolari care fuseseră deja licitaţi.

„Modul în care am aşezat Trump Plaza şi oraşul Atlantic City pe hartă pentru întreaga lume a fost cu adevărat incredibil”, a spus Bernie Dillon, managerul de evenimente al cazinoului din 1984 până în 1991.

Deschis în 1984, când Trump era dezvoltator imobiliar în zilele sale pre-politice, Trump Plaza a fost pentru o vreme cel mai de succes cazino din Atlantic City. 

Bob McDevitt, preşedintele principalului sindicat al muncitorilor din cazinouri, a declarat că locul arăta sclipitor când a fost deschis pentru prima dată. „Când a avut loc o luptă cu Tyson, a fost ca Revelionul în tot oraşul, blocaje masive în trafic”, a spus el.

Însă lucrurile au început să se înrăutăţească pentru Trump Plaza când Donald Trump a deschis Trump Taj Mahal din apropiere, în 1990. „În momentul în care s-a deschis Taj Mahal, a început un declin pentru Plaza", a spus McDevitt. 

Trump Taj Mahal, unul dintre cazinourile achiziţionate de Icahn, s-a redeschis de atunci sub o nouă proprietate sub numele de Hard Rock.

Trump Plaza a fost ultimul dintre cele patru cazinouri din Atlantic City, închis în 2014, victime ale unei pieţe de cazino suprasaturate atât în ​​oraşul New Jersey, cât şi în nord-est. La începutul anului 2014 erau 12 cazinouri, acum sunt nouă.

Când s-a închis, Trump Plaza era cazinoul cu cele mai slabe performanţe din Atlantic City, primind la fel de mulţi bani de la jucători în 8 luni şi jumătate, precum Borgata, lider de piaţă, la fiecare două săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici